image
Ask our legal expert!
Gencs Valters
image

Osta tai myy kiinteistöjä Baltian maissa saadaksesi oleskeluluvan.

1 June 2016
Facebook Twitter Linkedin

Saadaksesi oleskeluluvan Baltian maissa, voit ostaa talon tai kiinteistön. Esimerkiksi jos olet saanut väliaikaisen oleskeluluvan Latviasta, voit asua myös muilla Schengen alueilla ilman ylimääräistä viisumia enintään 90 pävää puolen vuoden sisällä. Edellytyksenä oleskeluluvan hakuun Latviassa, jos ostat ja omistat kiinteistön, on että kiinteistön on oltava arvoltaan yli 250 000 euroa. Sinun täytyy ostaa kiinteistö yksittäisenä henkilönä.

 

Nyt vaikuttaisi olevan paras aika ostaa kiinteistö Baltian maista, ja erityisesti Liettuassa kiinteistöinvestioinnin suosio on kasvanut viime vuosina, lisäksi tällä hetkellä Swedbank tarjoaa lainaa 12,000 euroon asti Latviassa ilman ennakkomaksua. Kiinteistöinvestointi on yleisesti kannattavaa Baltian maissa nyt, sillä Baltian maiden talouskasvu on yksi nopeimmin kasvavista Euroopan Unionin alueella. 

 

Kiinostaako sinua ostaa tai myydä talo Virossa, Latviassa tai Liettuassa? Ole hyvä ja tarkista uusi internet sivu-Baltic Real Estate, joka tarjoaa meidän asiakkailemme korkeatasoista konsultointipalveluja kiinteistöjen haussa.


Jos sinua kiinnostaa ostaa tai myydä talo Baltian maissa (Viro, Latvia, Liettua) ole hyvä ja ota yhtetyttä asiantuntijoihimme ja käy alla mainituilla internet sivuilla saadaksesi lisää tietoa:    

 

http://baltic-realestate.eu/ 

info@baltic-realestate.eu 


Jos sinua kiinnostaa ja haluat saada lisää tietoa oleskeluluvasta Baltian maissa, ota ihmessä yhteyttä meidän lakimiehiimme osoitteesta infor@gencs.eu 


P: +371 67 240 090

F: +371 67 240 091

 

www.lavvocato.eu

www.attorneys-at-law.eu

www.baltic-lawfirm.eu

For questions, please, contact Valters Gencs, attorney at law at info@gencs.eu


folow us folow us folow us rss

The material contained here is not to be construed as legal advice or opinion.

© Gencs Valters Law Firm, 2016
Submit